Leer Spaans in Granada -InstitutoGranalingua- in het centrum van de stad- Spaanse Cursussen
Granalingua Taalschool Alhambra instituto Spaanse Talenschool
Spanish Courses in Granada - Spanischkurse in Granada - Spaanse Cursussen in Granada - Corsi di spagnolo a Granada
Cursus Spaans Aanbiedingen last minute Lastminute vakantie


Spaanse Cursussen
in Granada

De School

Cursussen

Accommodaties

Prijzen

De stad

FAQ

Activiteiten

Gratis Brochure

Stel een vraag

Inschrijf formulier


 

Selecteer hieronder de cursus waarin u bent geïnteresseert:

    *** Alle cursussen zijn geschikt voor studenten van ieder niveau, van absolute beginner tot gevorderde studenten, en zijn het gehele jaar beschikbaar (uitgezonderd de laatste week van December).


 

STANDAARD CURSUS

Start Data : iedere maandag v.h. jaar
Tijdsduur:  2 to 20 weken
Aantal lesuren per week: 20 lesuren/week
Aantal studenten per klas 6 tot 10
Niveaus:  alle
Lestijden: 08.30-12.30 of 16.00-20.00 

 

De Standaard Cursus bestaat uit 20 lesuren per week. Op deze manier leert u de taal in een ontspannen manier in een vriendelijke en relaxte atmosfeer. U leert de grammatica met minimale inspanning en uw vocabulaire groeit met de dag.
De 20 lesuren per week geven u genoeg vrije tijd voor uw persoonlijke activiteiten, het verkennen van de stad en vertrouwd te raken met de Spaanse cultuur. Ook wanneer u een verblijf in het buitenland wilt combineren met een talencursus of wanneer u zakelijke verplichtingen heeft, is dit de perfecte keuze voor u.

LeslokaalStudenten kunnen een geschikte duur van de cursus uitkiezen om hun behoeften en doelen te kunnen verwezenlijken, van 2 tot 20 weken. U zult uw Spaans significant verbeteren, ongeacht of u een absolute beginner bent of een gevorderde student. Het programma bestaat uit een geïntegreerde benadering: omgaan met de grammaticale structuur van de taal, uitspraak, luisteroefeningen en oefeningen met de hoofdstructuren van het Spaans.


Terug naar boven   Vraag de gratis Brochure aan   Boek deze cursus   Prijzen


STANDAARD PLUS CURSUS

Start Data : iedere maandag v.h. jaar*
Tijdsduur:  1 tot 20 weken
Aantal lesuren per week: 20 groeps- en 5 privélesuren per week
Aantal studenten per klas 6 tot 10
Niveaus:  alle
Lestijden: 08.30-13.30 of 16.00-21.00 

De Standaard Cursus Plus bestaat uit 25 lesuren per week. Dagelijks vier lesuren in de standaard cursus én dagelijks 1 privélesuur. Met 5 lesuren per dag combineert deze cursus de voordelen van groepslessen met individueel onderwijs. De individuele lessen tijdens deze cursus kunnen worden ingezet voor extra conversatieoefeningen, extra woordenschat, zakelijke onderwerpen of die aspecten van de Spaanse taal die relevant zijn voor uw speciale behoeften. Met deze cursus ontwikkeld u uw grammaticale kennis en uw spreekvaardigheid een stuk sneller.

Ook als u een verblijf in het buitenland wilt combineren met een talencursus of als u zakelijke verplichtingen heeft, dan is dit de perfecte cursus voor u. De duur van de cursus is 1 tot 20 weken. U zult uw Spaans significant verbeteren, ongeacht of u een absolute beginner bent of een gevorderde student. Het programma bestaat uit een geïntegreerde benadering: omgaan met de grammaticale structuur van de taal, uitspraak, luisteroefeningen en oefeningen met de hoofdstructuren van het Spaans.

Terug naar boven   Vraag de gratis Brochure aan   Boek deze cursus   Prijzen


INTENSIEVE CURSUS

Start Data : iedere maandag v.h. jaar
Tijdsduur:  1 tot 20 weken
Aantal lesuren per week: 30 lesuren/week
Aantal studenten per klas 6 tot 10
Niveaus:  alle
Lestijden: 08.30-14.30

De Intensieve Cursus bestaat uit 30 lesuren per week. Deze cursus bestaat uit 6 lessen per dag en is gebaseerd op de Standaard cursus. De studenten zullen regelmatig in dezelfde klas zitten gedurende de eerste 4 uur. Tijdens de 2 extra lesuren per dag concentreren de studenten zich op gesproken en geschreven thema's. In de lessen wordt uitsluitend Spaans gesproken, zowel door de leraren als door de studenten. Het taalgebruik wordt uiteraard aangepast aan het niveau van de studenten.

Deze intensive cursus met 30 lesuren per week is bestemd om snel vorderingen te maken in de Spaanse communicatie. De klassen zijn klein met 6 tot 10 leerlingen per groep.

U kunt een cursussen volgen vanaf één week tot een aantal maanden.
Deze cursus is met name geschikt voor:

a) Studenten die zich moeten voorbereiden op hun examens in hun land, of degenen die het D.E.L.E examen willen halen (van het Spaanse Ministerie van Educatie).

b) Professionals (ingenieurs, stewardessen, piloten, rechters, bankiers, etc.) die maar weinig tijd hebben om te studeren in Spanje.


Terug naar boven   Vraag de gratis Brochure aan   Boek deze cursus   Prijzen

 


 

INDIVIDUELE CURSUS (ONE-TO-ONE)  

Start Data: iedere maandag van het jaar
Tijdsduur:  1 to 16 weken
Aantal lesuren per week:  15, 20 or 30 lesuren per week
Aantal studenten per klas:
Niveaus:  alle

Onze Individuele Cursus biedt onze deelnemers een flexibel individueel leerprogramma. Het lesprogramma voor hen die individuele lessen willen volgen, is geheel afhankelijk van de vaardigheden en wensen van de student. De onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn; commercieel Spaans, voorbereiding op examens of specifieke onderwerpen zoals problemen met gramatica, zinsopbouw of spreekvaardigheid. U kunt privé lessen krijgen vanaf 1 tot 4 of 6 lesuren per dag.

U kunt de individuele cursus van één tot ongeveer zestien weken volgen. U kunt ook beginnen in deze cursus en vervolgens overstappen naar een groepscursus. Door de hogere flexibiliteit en persoonlijke aandacht garandeert de individuele cursus een snelle vooruitgang. De docenten concentreren zich op de persoonlijke wensen en behoeften van de student.

 

Terug naar boven   Vraag de gratis Brochure aan   Boek deze cursus   Prijzen


VOORBEREIDENDE CURSUS VOOR HET D.E.L.E. EXAMEN

Start Data: iedere maandag van het jaar
Tijdsduur:  2 tot 4 weken
Aantal lesuren per week:  20 lesuren per week
Aantal studenten per klas: 3 tot 6
Niveaus:  middelbaar of gevorderd

De tijdsduur van deze cursus is tussen de 2 en 4 weken met 4 lesuren per dag. Met onze cursus op superieur niveau kunt u deelnemen aan het internationaalerkende "D.E.L.E" examen in de Spaanse taal.

Bij een succesvolle voltooiing van gemiddelde of gevorderde cursussen wordt het "Diploma Básico" toegekend en bij een succesvolle voltooiing van een cursus op superieur niveau wordt het internationale "Diploma Superior de Español como Lengua Extranjera" (D.E.L.E.: Diploma of Spanish as a Foreign Language) toegekend.

Het D.E.L.E. examen vindt plaats in Mei en November in Granada. Het D.E.L.E. examen wordt ook afgenomen in 15 andere plaatsen in Spanje waarvan o.a. Sevilla, Salamanca, Madrid, maar ook bij de Spaanse Ambassade en Spaanse Culturele Instituten in uw eigen land. Over de hele wereld bestaan meer dan 100 testcentra.

Wij bieden een intensieve voorbereidingscursus aan (4weken) om dit internationaal erkende diploma te behalen, aangeboden door het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Wetenschap. Er zijn drie niveau's: inicial, básico, en superior. Om het 'inicial' diploma te behalen, moet de student al enige kennis van de Spaanse taal hebben, voor het 'básico' diplomamoet de student een gemiddeld kennis niveau van de Spaanse taal hebben en voor het 'superior' diploma moet de student een gevorderd of superieur niveau hebben om met de cursus te kunnen aanvangen.

Terug naar boven   Vraag de gratis Brochure aan   Boek deze cursus   Prijzen


 

FEESTDAGEN

*** De cursussen in 2006 lopen van 9 Januari tot 22 December.

*** Voor de prijzen in andere valuta kunt u gebruik maken van de Wisselkoers calculator

 

Terug naar Boven   Vraag de Gratis Brochure aan   Prijzen


 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


info@granalingua.com

 


Spanish Schools in Granada Spanish Courses in Granada Spanish Institute in Granada Spanish Lessons in Granada Learn Spanish in Granada Study Spanish in Granada